Національний банк не звертався до ТОВ "Поділ Нерухомість" із вимогою звільнити приміщення від орендарів ТОВ "Телерадіокомпанія "Студія 1+1"

Щодо інформації, поширеної сьогодні у деяких медіа про нібито ‘виселення’ орендатора із будівлі по вул. Кирилівській, 23 за зверненням Національного банку, прес-служба Національного банку повідомляє наступне.

Національний банк не звертався ні до орендаря ТОВ ‘Телерадіокомпанія ‘Студія 1+1’, ні до орендодавця ТОВ ‘Поділ нерухомість’ із вимогою звільнити приміщення по вул. Кирилівській, 23.

Національний банк розцінює поширення подібної маніпулятивної та викривленої інформації про нібито виселення ТОВ ‘Телерадіокомпанія ‘Студія 1+1’ із приміщення по вул. Кирилівській, 23 спробою вплинути на рішення Національного банку в частині погашення кредиту, майновим поручителем за яким є ТОВ ‘Поділ Нерухомість’.

Довідково

Нежилі приміщення житлового-офісного будинку по вул. Кирилівській, 23 є власністю ТОВ ‘Поділ Нерухомість’. Ці приміщення у 2014 року передані в заставу Національному банку України в забезпечення виконання зобов’язань за кредитом, який був наданий Національним банком України ПАТ КБ ‘Приватбанк’ у 2009 та 2014 роках.

Приміщення у зазначеній будівлі у ТОВ ‘Поділ Нерухомість’ орендує ТОВ ‘Телерадіокомпанія ‘Студія 1+1’, про що укладено відповідний договір оренди.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *