США не прийняли рішення щодо постачання зброї в Україну

США все ще розглядають питання поставок зброї в Україну. Раніше український президент Петро Порошенко заявив про виділення Ваштнгтоном 500 мільйонів доларів на підтримку оборони України.

США не прийняли рішення щодо поставок зброї в Україну. Про це після зустрічі президентів України та США під час Генеральної асамблеї ООН у п’ятницю, 22 вересня, повідомив один з американських чиновників.

Нагадаємо, що після зустрічі з президентом США Дональдом Трампом президент України Петро Порошенко в інтерв’ю Fox Business заявив, що США візьмуть участь в ‘військово-технічному співробітництві’ з Україною, включаючи оборонну зброю. Під час зустрічі з американським президентом він також наголосив, що США та Україна значно наростили співпрацю у сферах безпеки та оборони. Але США все ще розглядають питання військової підтримки України, повідомив агентству dpa один з американських посадовців.

Раніше Петро Порошенко заявляв, що американський сенат схвалив виділення Києву 500 мільйонів доларів на підтримку в сфері безпеки і оборони, і що законопроект сената передбачає постачання Києву ‘летальних озброєнь оборонного характеру’.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *