Адвокат: Обмеження грошових переказів громадян є економічною диверсією

Адвокат: Обмеження грошових переказів громадян є економічною диверсією

Національний банк України готується обмежити рух грошей між картками фізичних осіб під соусом боротьбі з дропами, що є диверсією стосовно національної економіки. Про це в коментарі i-ua.tv заявив адвокат Ростислав Кравець.

«У боротьбі з дропами Нацбанк робить диверсію стосовно національної економіки. Такі дії гальмуватимуть розвиток економіки та заподіюють їй шкоду. Боротьба з дропами — вигадка, а шкода для економіки буде значно більша. Все робиться для того, щоб Україна значно більше втратила грошей і економіка постраждала. А боротися з дропами можна іншим шляхом. Всі знають, які ФОПи реальні, а через які відмиваються гроші. Під приводом боротьби з дропами диверсанти хочуть нанести шкоду економіці країні», — каже адвокат. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «i-ua.tv».

На його думку, від обмеження переказів громадян, сильно постраждають волонтери.

«Створювати реєстри волонтерів — небезпечно. Крім того, це ще може бути ще одним інструментом для корупції», — резюмує адвокат.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нагадаємо, що Національний банк України готується обмежити рух грошей між картками фізичних осіб. Регулятор планує встановити обмеження для так званих p2p-переказів (з банківської картки фізособи на картку фізособи) на рівні 30 вихідних переказів по картці на загальну суму не більше 100 тис грн на місяць.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *