Адвокат Ростислав Кравець про доброчесність борців з корупцією

Адвокат Ростислав Кравець про доброчесність борців з корупцією

Нещодавно з’явилася інформація про ухилення від мобілізації та військової служби серед ряду громадських активістів, які активно просувають кремлівські наративи. Автор статті Ростислав Кравець розкриває, як ці особи, незважаючи на свою публічну позицію боротьби з корупцією, самі перебувають у тіні правопорушень.

Чи є це частиною ширшої схеми ухилення від служби і чи справді ці люди використовують свої медійні позиції для прикриття власних правопорушень? Читайте далі, щоб дізнатися про деталі та зв’язки, які можуть шокувати. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «НЕНЬКА ІНФО».

Майже одночасно на декількох ресурсах в мережі інтернет з’явилась інформація щодо ухилення від мобілізації та від проходження військової служби цілого ряду професійних громадських активістів, що розповсюджують кремлівські наративи.

Передувала цьому активна компанія цих активістів та підконтрольних ним ресурсів та журнашлюшек щодо відбілювання голови секти останніх днів покращення життя Шабуніна, якого підозрюють в ухиленні від військової служби.

В розрахунку на край низький рівень знань своєї аудиторії, неодноразові очевидні, на мою думку, фальсифікації фейкових розслідувань та відвертої брехні яка сприймається з радістю їх підписниками та читачами й звичайно на підтримку ботів та вивалювання вигаданого бруду на всіх хто викрив Шабуніна дуже сподівались приховати вчинення злочину за ст. 409. Ухилення від військової служби шляхом самокалічення або іншим способом ніби ухиленням від мобілізації про, що мови не йшло.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Щодо інших можливих злочинів – крадіжка автівки у ЗСУ, несплата податків за привласнений автомобіль, підробка військового квитка, незаконне отримання коштів і т.д. посіпаки Шабуніна мовчать.

І от виявилось, що вся ця команда посіпак та борцунів з корупцією заради власного нескінченного фінансування звернула на себе увагу реального, а не кишенькового на кшталт проєкту Голка, громадського сектора.

І от виявилось:

Олена Трибушна, співзасновниця ГО «Є ПИТАННЯ», яка заробила 2023 року як грантовий ФОП 3 мільйони 192 тисячі гривень, не відображає в декларації відомості про свого цивільного чоловіка Антона Голобородька. Можливо, це пов’язано з різницею у віці, оскільки Трибушна старша за чоловіка на 10 років. А можливо і з тим, що під час війни Антон Голобородько купив мотоцикл HONDA за 100 тисяч гривень, і автомобіль TOYOTA LAND CRUISER за заниженою ціною. Погодьтеся – Є ПИТАННЯ.

Голова «Антикор» центру «Межа» Мартина Богуславець під час війни, купила квартиру в новобудові ЖК «Науки» в Києві. Ціна нерухомого майна, встановлена в договорі 754 915 грн., хоча ринкова ціна подібного об’єкту становить від 2,6 млн. грн. При цьому офіційних доходів Мартина Богуславець для придбання такого об’єкта за реальною ціною не мала.

Богуславець також входить до Громадської ради доброчесності при ВККС. А раніше, була помічницею нардепів: соросенка Ярослава Юрчишина та «великого люстратора» Єгора Соболєва.

Боротьба з корупцією дуже прибуткова.

Ведуча програми «Схеми» Наталка Седлецька проживає в елітному багатоповерховому комплексі “New York Conzept House” на вулиці Антоновича 74. Квартира площею 65 кв. м. в цьому будинку коштує від 320 000 $, а середня ціна оренди такої ж квартири в цьому будинку від 1,5 тис. $.

Разом з нею в цьому будинку проживає її цивільний чоловік Сергій Якоб, який вже два роки знаходиться в розшуку після систематичних неявок в Мукачівський ТЦК Закарпатської області. Чоловік закрив свої сторінки в соцмережах, ігнорує питання журналістів про ухилянство та виходить з квартири лише для того, щоб сховатися на вихідні в іншому будинку, що знаходиться в селищі Коржи Броварського району, який також належить родині Седлецької.

Подружжя пересувається на авто марки JEEP COMPASS, яке з високою вірогідністю завезено на потреби ЗСУ, але як і у випадку з Віталієм Шабуніним використовується медійницею для побутових потреб.

Як з’ясували ЗМІ, також від військової служби ухиляються й інші громадські активісти, як-от журналісти Юрій Ніколов та Максим Савчук, Орест Рудий — чоловік співзасновниці «ЦПК» Дарії Каленюк, очільник «Фундації DEJURE» Михайло Жернаков, головний експерт StateWatch Олександр Лємєнов, головний редактор «Руху «ЧЕСНО» Олександр Саліженко, а також чоловік і повнолітній син ведучої YouTube-каналу «Є питання» Олени Трибушної — Віктор Степаненко і Андрій Трибушний.

Доброчесність вона така. Вимагати можна від інших, але собі мати не обов’язково. Це знову до питання іноземного впливу та їх посіпак, що формують в Україні органи влади та суди не маючи при цьому ні совісті, ні честі, ні навіть елементарних знань та досвіду.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *