Адвокат вважає заяву нардепа Демченка про боротьбу з ворогом через диктатуру порушенням державного устрою

Адвокат вважає заяву нардепа Демченка про боротьбу з ворогом через диктатуру порушенням державного устрою

Заява нардепа від Слуги народу Сергія Демченко, що диктатура — це той інструмент, який може допомогти перемогти, є маніпуляцією. Про це в коментарі заявив адвокат Ростислав Кравець.

” Об’єктивно Україна — демократична країна і говорити про диктатуру — велика нісенітниця та фактично посягання на державний устрій України за що передбачена кримінальна відповідальність. Це відверта маніпуляція та підміна понять”, — каже адвокат. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «i-ua.tv».

Він підкреслив, що нардеп С. Демченко регулярно на прямих ефірах говорить, що все що зараз приймає Рада — фактично є рішенням президента. З огляду на те, що парламент найбільше підпорядкований В. Зеленському.

«Однак Україна це демократична країна і зміна нашого устрою на диктатуру неприпустимо. Не за це зараз борються та гинуть українці. Це хибний шлях», — резюмує Р. Кравець.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нагадаємо, що Нардеп «Слуги народу» Сергій Демченко вважає, що диктатура як інструмент може допомогти перемогти ворога. Проте він зазначив, що українці є волелюбними, тому не варто бути схожими на тоталітарний режим рф.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *