Адвокат заявив, що арешт майна через неотримання повістки поштою є незаконним

Адвокат заявив, що арешт майна через неотримання повістки поштою є незаконним

Якщо ж нардепи протягнуть закон про відкриття виконавчого провадження, арешту рахунків чи майна, навіть якщо людина не отримала повістку, то треба буде споруджувати шибениці. І саме таким чином розв’язувати питання про захист своїх прав інших шляхом, якщо це неможливо робити в рамках закону. Про це в коментарі заявив адвокат Ростислав Кравець.

«Напевно нардеп Фріс поїв несвіжих морепродуктів, які вплинули на його сприйняття свідомості. У нас наразі немає інституту прописки та вільне місце проживання гарантовано конституцією та конвенцією про захист прав та свобод. На жаль, депутати демонструють повне незнання законів та конституції України, тому будь- які санкції та повістки про які розповідає Фріс — незаконні. Особа має права не приймати кореспонденцію. В неї немає обов’язку бігати по постійно заглядати у поштову скриньку. Тому все це — паплюження державної влади і повне знепилювання інститути парламентаризму, який дискредитується таким нардепом. Важко коментувати те, що кажуть особи, адже відносно їх є великі сумніви, щодо їх сприйняття реальності», — каже адвокат. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Телеканал I-UA.tv».

Адвокат заявив, що арешт майна через неотримання повістки поштою є незаконним

За його словами, наші нардепи можуть приймати все, що завгодно, але це не відповідає нормам конституції та конвенції захисту прав та свобод.

«Тому заява нардепа Фріса про серйозні наслідки для людей, які не проживають за своєю адресою, не стільки залякування, скільки дискредитація парламентаризму в Україні. Хоча і так вже ніхто не сприймає нардепів. А заява в черговий раз підтверджує вкрай низький рівень осіб, які випадково потрапили до парламенту. Якщо ж нардепи протягнуть закон про відкриття виконавчого провадження, арешту рахунків чи майна, навіть якщо людина не отримала повістку, то треба буде споруджувати шибениці. І саме таким чином розв’язувати питання про захист своїх прав інших шляхом, якщо це неможливо робити в рамках закону. Адже блокування рахунків стане вбивством економіки України та остаточним знищенням країни, як суверенної, правової та незалежної держави», — резюмує адвокат.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нагадаємо, що нардеп від партії «Слуга народу» Ігор Фріс заявив, що через неправильно оформлені відправлення повісток поштою може виникнути серйозний збій у системі доставки.

Народний обранець каже, що якщо пошта відзначить, що людина не проживає за своєю адресою, це може мати серйозні наслідки для неї.

Зокрема, це може стати підставою для відкриття виконавчого провадження, арешту рахунків чи майна, навіть якщо людина не отримала повістку.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *