Адвокату на Київщині пред'явлено підозру у шахрайстві з комунальними землями на 7,3 млн грн

Адвокату на Київщині пред’явлено підозру у шахрайстві з комунальними землями на 7,3 млн грн

На Білоцерківщині адвокат підозрюється у шахрайстві із землею, що спричинило збитків на понад 7,3 млн грн. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

За процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомлено про довіру адвокату за фактами шахрайства, використання підроблених документів та легалізації майна, виявленого злочинним шляхом (ч. 3, 4 ст. 190, ч. 1, 2 ст. 209, ч. 4 ст. 358 КК). України), – йдеться в повідомлені. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ADVOKAT POST».

За даними слідства, адвокат, будучи директором товариства, використав підроблені офіційні документи та зареєстрував за очолюваним підприємством право приватної власності на 4 земельні ділянки промисловості загальною площею майже 5 га. Надалі частину цих ділянок він продав, а отриманими від правочину коштами розпорядився на власний розсуд.

Внаслідок протиправних дій підозрюваного з комунальної власності безпідставно вибули землі ринковою вартістю понад 7,3 млн грн. Таким чином, одній з територіальних громад Білоцерківського району спричинено збитки на вказану суму.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

За клопотанням прокуратури суд наклав арешт на зазначені земельні ділянки. Також скеровані клопотання про обрання адвокату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на майно підозрюваного.

Викриття незаконної діяльності здійснювалось прокурорами Білоцерківської окружної прокуратури спільно зі слідчими Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області за оперативного супроводу Білоцерківського РВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *