Актуальна оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на 8 листопада вечір

Актуальна оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на 8 листопада вечір

Протягом доби відбулось 57 бойових зіткнень. Найбільша активність ворога спостерігалася на Бахмутському напрямку, де наші захисники відбили 22 атаки в районах Богданівки, Хромового, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

Загалом ворог завдав 2 ракетних та 30 авіаційних ударів, здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також ворог завдав удар по цивільному судну, застосувавши керовану ракету Х-31. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Медведівка, Сеньківка Чернігівської області; Тур’я, Павлівка, Іскрисківщина — Сумської; Козача Лопань, Вовчанськ, Ветеринарне — Харківської.

На Куп’янському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії в районі Синьківки, де наші воїни відбили 6 атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Новоєгорівки. Завдав авіаудару поблизу Спірного. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка — Донецької.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаудару поблизу Андріївки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Маркове, Миколаївка, Кліщіївка, Курдюмівка, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах Кераміка, Степового, Авдіївки, Первомайського, де Сили оборони відбили 11 атак. Противник завдав авіаударів поблизу Новокалинового, Новобахмутівки, Авдіївки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Бердичі, Степове, Нетайлове, Первомайське.

На Мар’їнському напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 15 безуспішних атак у районах Мар’їнки та Новомихайлівки. Завдав авіаударів біля Олександрополя та Новомихайлівки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинились Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка та інші.

На Шахтарському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії неподалік Старомайорського та південніше Пречистівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Водяне, Вугледар, Новоукраїнка, Урожайне.

На Запорізькому напрямку ворог завдав авіаударів у районах Веселого та Малої Токмачки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема, Малинівка, Гуляйполе, Білогір’я, Роботине, Малі Щербаки, П’ятихатки.

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів зазнали Херсон, Новоберислав Херсонської області та Солончаки — Миколаївської.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 — по зенітно-ракетних комплексах. Підрозділи ракетних військ уразили 8 артилерійських засобів, 2 склади боєприпасів, 4 райони зосередження особового складу і ОВТ, 3 засоби протиповітряної оборони, радіолокаційну станцію, 3 станції РЕБ та ще одну важливу для противника ціль.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *