Альфа-Банк зайшов у термінальну мережу ПриватБанку

Альфа-Банк Україна запустив сервіс безкоштовного поповнення рахунків у мережі терміналів самообслуговування державного ПриватБанку.

За допомогою нового сервісу клієнти банку зможуть миттєво та без комісії вносити гроші на поточні та карткові рахунки (дебетові та кредитні картки), а також поповнювати поточні рахунки фізосіб-підприємців (ФОП) та юридичних осіб за наявності бізнес-картки Альфа-Банку.

Присутність сервісу в розгалуженій мережі терміналів ПриватБанку дозволить суттєво заощадити час і гроші при внесенні власних коштів або наприклад щоденного виторгу.

Щоби скористатися новим сервісом, треба знайти найближчий термінал ПриватБанку. На головному екрані натиснути позначку «поповнити карту іншого банку», далі обрати кнопку «Альфа-Банк».

Вказати номер картки фізособи, номер бізнес-карти ФОП чи юридичної особи в Альфа-Банку, зазначити суму та внести готівку.

Гроші зараховуються миттєво у разі внесення до 19:00 в робочий день. Якщо ж клієнт внесе кошти після 19:00 або у вихідний день, зарахування відбудеться на початку наступного робочого дня.

Новий сервіс від Альфа-Банку у терміналах Приватбанку також дозволяє погашати кредит з комісією розміром 1,5% від суми внеску. Для оплати кредиту необхідно ввести свій персональний номер IBAN.

Нагадаємо, ПриватБанк з 1 жовтня знизив тарифи для ФОПів і юросіб за прийом готівки в терміналах самообслуговування та скасував тарифи за післяопераційне обслуговування.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *