Антиукраїнські провокації у Херсоні: російська пропаганда поширює фейкові новини

Антиукраїнські провокації у Херсоні: російська пропаганда поширює фейкові новини

Росіяни можуть готувати провокаційні обстріли житлових кварталів Херсона, щоб звинуватити у цьому злочині ЗСУ.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

“Влада рекомендує мешканцям Херсону не виходити на вулицю без потреби. На тимчасово окупованих територіях ворог розпочав інформаційну кампанію, що нібито в Херсон приїхала велика кількість іноземних журналістів, які готуються знімати нібито наслідки російських обстрілів з великою кількістю загиблих, які насправді мали б зробити Сили оборони України”, – сказав Соболевський.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він підкреслив, що це все ІПСО, це фейки, але коли вони це оголошують, є великий ризик того, що вони самі щось подібне можуть зробити.

“У нас на жаль були випадки, і неодноразово, коли в Олешках, в Новій Каховці, вони самі обстрілювали житлову забудову, і там завчасно були їхні знімальні групи, їхні пропагандисти, а потім вони казали, що це стріляли ЗСУ”, – зазначив Соболевський.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *