Атака російської ракети на ТРЦ в Кривому Розі: перші подробиці

Атака російської ракети на ТРЦ в Кривому Розі: перші подробиці

У понеділок вранці, 8 січня, російські окупаційні війська здійснили чергову ракетну атаку по Україні – “Кинджали” летіли переважно на захід, а балістичними ракетами ворог обстрілював південь та схід України. Зафіксовано влучання по ТРЦ у Кривому Розі. Про це йдеться у місцевих Telegram-каналах.

Зазначається, що мешканці чули кілька вибухів, пізніше стало відомо про влучання у місцевий торговий центр. Окрім цього, повідомлялося про вибиті вікна у під’їздах, розташованих поруч. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

“У Кривому Розі поцілили по торговому центру. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється”, – писали у мережі о 8 годині.

На опублікованих фото та відео видно, що частина ТРЦ “Сонячна галерея” зазнала суттєвих пошкоджень – на підлозі уламки від споруди, вибиті вікна, немає світла. Зокрема, за словами місцевих жителів, постраждав магазин “Ашан”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Колишній губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул повідомив, що наразі ситуація контрольована. проте, через екстремальні погодні умови в місті відключено від електрики 15 тисяч абонентів, через відсутність електрики 4 котельні працюють на генераторах у режимі циркуляції води, на генераторах також працюють 2 насосні станції Міськводоканалу.

“Через зледеніння тролей не працюють тролейбуси та трамваї, швидкісний працює частково. Працюють автобуси, маршрутки, дизель-генераторні тролейбуси. Комунальні бригади та рятувальники розчищають завали дерев. Усі комунальні служби міста працюють у посиленому режимі, на дорогах працює спеціальна техніка”, – написав він у Telegram-каналі.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *