Банк «Січ» повністю змінив свою назву

На позачергових загальних зборах акціонерів АТ «Банк Січ» 27 листопада було прийнято рішення про зміну назви фінустанови на АТ «Пауер Банк».

«Відтепер добре знайомий і улюблений багатьма АТ «Банк Січ» носить нове ім’я – АТ «Пауер Банк». І команда банку готова до того, щоб якість його послуг, а також пропоновані клієнтам можливості цілком відповідали назві», – йдеться у повідомленні на сайті фінустанови.

Відзначається, що банк також вибрав новий вектор розвитку. Зокрема планується розширити спектр онлайн-послуг, створити та оптимізувати нові банківські продукти, впровадити сучасні інструменти кредитування, інвестування та заощадження коштів. Також завершуються роботи зі створення онлайн-банкінгу.

Нагадаємо, що акціонери банку 27 листопада обрали нового голову наглядової ради Валерія Раздорожного, який володіє 31,016% акцій. Він змінив на цій посаді співголову SP Angel Corporate Finance (Великобританія) Роберта Джонсона.

Фактичними акціонерами банку «Січ» є Олег Баланда з часткою 55,615% акцій, Валерій Раздорожний – 31,016%, Андрій Мельник – 9,6257% і Олег Губанов з 3,7433% акцій.

Наглядова рада АТ «Банк Січ» 7 жовтня обрала Євстахію Лехіцьку новою головою правління. Після чого Євстахія Лехіцька спробувала стати членом Ради НБУ.

Нещодавно Нацбанк визнав ексакціонера, ексголову правління Родовід Банку Дениса Горбуненко фактичним контролером банку «Січ» і власником істотної участі в банку незалежно від формального володіння.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *