Безкоштовні онлайн-курси англійської мови для громадян похилого віку в Україні

Безкоштовні онлайн-курси англійської мови для громадян похилого віку в Україні

Мережа освітньо-культурних просторів «Гончаренко центр» запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для людей похилого віку. Студенти віком від 60 років зможуть опанувати мову «з нуля» завдяки спеціально розробленій програмі навчання.

Усі заняття проходитимуть на базі онлайн-платформи освітньої мережі. Зазначається, що люди похилого віку і раніше відвідували онлайн-курси іноземних мов, проте їм не завжди вдавалося «встигати» за молодшими «однокурсниками». Зазвичай людей похилого віку люди потребують дещо іншого, спрощеного і повільнішого темпу навчання. Тому було ухвалено рішення про запуск окремого напряму освіти спеціально для людей у зрілому віці. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ITC».

Нова програма відрізняється великим комфортом для сприйняття людей похилого віку. В рамках онлайн-курсу літні студенти почнуть оволодіння мовою з базового рівня – вони вивчатимуть найпростіші слова, конструкції та теми. Це дозволить їм відповідати на найчастіші питання англійською, розповідати про себе і ставити зустрічні питання. Йдеться рівні Beginner (рre-A0). У «Гончаренко центрі» також зазначили, що курс англійської для людей похилого віку передбачає багато розмовної практики. Це дозволить учасникам навчання позбутися страху комунікації з носіями мови та прискорить освітній процес. Заняття проходитимуть на платформі Google-Meet.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Приєднатися до онлайн-курсу можуть українці та українки віком від 60 років із будь-якого населеного пункту. Усі заняття проходитимуть онлайн, підключитися до уроку можна буде з ноутбуків, планшетів чи смартфонів. Для реєстрації на навчання достатньо заповнити коротку форму за наступним посиланням. Заняття розпочнуться з 2 листопада після формування груп.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *