Біля Верховної Ради знайшли залишки російського безпілотника "Шахед"

Біля Верховної Ради знайшли залишки російського безпілотника “Шахед”

Після масованої атаки російськими дронами на Київ вночі, 7 вересня, біля стін Верховної Ради виявили уламки збитого “шахеда”. Про це повідомляє пресслужба ВРУ.

“Після сьогоднішньої нічної атаки російських дронів уламки збитого беспілотника виявлено біля будівлі Верховної Ради України. Пошкоджень не виявлено”, – йдеться в повідомленні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, усі “шахеди”, які летіли цієї ночі на столицю були знищені силами ППО та додав, що у Печерському районі було зафіксовано падіння уламків за чотирма різним адресами. За даними КМВА, в місті обійшлося без постраждалих та руйнувань.

Біля Верховної Ради знайшли залишки російського безпілотника "Шахед" Біля Верховної Ради знайшли залишки російського безпілотника "Шахед" Біля Верховної Ради знайшли залишки російського безпілотника "Шахед"

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *