Британія опублікувала новий запит на придбання техніки та зброї для ЗСУ

Британія опублікувала новий запит на придбання техніки та зброї для ЗСУ

Міністерство оборони Великобританії опублікувало новий запит на купівлю техніки та озброєння для ЗСУ в рамках міжнародного Фонду підтримки України. Зокрема, у ньому – ракети від 100 км до 300 км, мінні трали та мостоукладники до Т-72 і Leopard 2.

Так, Міноборони Великобританії до 4 травня 2023 року приймає пропозиції від можливих постачальників на поставку керованих реактивних снарядів або ракет із дальністю стрільби від 100 км до 300 км, із можливим корисним навантаженням від 20 кг до 490 кг. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Defence Express».

Зазначається, що в списку технічних умов вказана здатність долати ППО росіян, а також низька ймовірність перехоплення, опція планування місії та стійкість до різноманітних засобів ворожої РЕБ.

Крім того, до 9 травня 2023 року Міноборони Великобританії прийматиме варіанти по поставкам протимінних тралів і катів до танків типів Т-72, Leopard 2 та Leopard 1, та “саперних танків”. Також – самохідних броньованих мостоукладальників та тягачів для важкої бронетехніки.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

При цьому Великобританія не розкриває публічно, скільки грошей планує виділити та скільки одиниць тієї чи іншої техніки придбати для ЗСУ. Також не розкриває, коли придбане озброєння планують поставити безпосередньо в Україну.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *