Буданов, Мойсюк, Сирський: Безугла розповіла про кандидатів на посаду Залужного

Буданов, Мойсюк, Сирський: Безугла розповіла про кандидатів на посаду Залужного

Народна депутатка Мар’яна Безугла розповіла про трьох генералів, один з яких може стати новим Головнокомандувачем ЗСУ в рамках зміни стратегії 2024. Про це вона написала у телеграмі.

У публікації нардепки йдеться про Кирила Буданова, Євгена Мойсюка та Олександра Сирського. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Кирило Буданов

Безугла зазначила, що Буданов – 38-річний генерал нового покоління, котрий не знав СРСР і все життя працює у спецслужбах.

Буданов, Мойсюк, Сирський: Безугла розповіла про кандидатів на посаду Залужного

«Вирощений війною з росією. Від учасника зухвалих операцій до організатора таких. Здатен на дуже сміливі рішення. Фактично не має лімітів креативу та стоп-сигналів, тобто для нього зайти на історично українські землі, кхм, трохи східніше; переробити сухопутну бригаду в БПЛА-підрозділ чи звільнити з десяток генералів не матиме ментальних перешкод», – написала про нього Безугла.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На думку депутатки, кандидатура очільника ГУР містить і недоліки. Безугла зазначила, що його знання про структуру і функції ЗСУ обмежені, а стилістика роботи розвідки може «породити корупційні ризики, погіршити стан справ і розборок в ЗСУ».

Євген Мойсюк

Другою кандидатурою за словами нардепки є 44-річний генерал-десантник, який все життя провів в десантно-штурмових військах.

Буданов, Мойсюк, Сирський: Безугла розповіла про кандидатів на посаду Залужного

«Вирощений війною з росією. Від бойового комбата до командуючого ДШВ і далі — заступника Залужного. Має досвід служби в Косово та Іраку. Фактично довго був «правою рукою» доктора філософії та володіє найбільшою базою знань щодо останній двох років війни. Аполітичний технократ не схильний до кулуарних розборок», – розповіла Безугла.

Депутатка підкреслила, що генерала не люблять «за вимогливість та бажання докопатися до суті». Вона назвала Мойсюка «обізнаним, рішучим, вольовим» і висловила переконання, що він зможе переформатувати ЗСУ у відповідності до сучасних вимог.

Олександр Сирський

««Стара школа», «зараз так не вчать», уродженець росії та випускник Московського вищого загальновійськового командного училища. Пройшов всі можливі посади і напрямки за десятки років карʼєри до Командувача сухопутних військ ЗСУ. Досконально знає ворога, але не фанат Герасімова», – написала про нього депутатка.

Буданов, Мойсюк, Сирський: Безугла розповіла про кандидатів на посаду Залужного

Безугла додала, що «знання, воля і жорсткість» Сирського зіграли ключову роль в захисті Києва, а Харківський контрнаступ був його «авторським проєктом». Вона зауважила, генерал має колосальний управлінський та бойовий досвід, а також звільнив найбільше захоплених територій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *