Буданов розповів складнощі контрнаступу

Буданов розповів складнощі контрнаступу

При цьому голова ГУР МО переконаний, що для нового наступу РФ не має потенціалу, повідомляє АНТІРЕЙД з посиланням на Yahoo News.

Говорячи про майбутній контрнаступ очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов зазначив, що Росія не має потенціалу для нового серйозного наступу, натомість ворог здатен захищатися.

«Станом на сьогодні Росія не має ні військового, ні економічного, ні політичного потенціалу, щоб створити чергову спробу серйозного наступу будь-де в Україні. Крім того, він цілком здатний вести серйозні оборонні операції, і це саме та проблема, з якою ми зараз зіткнемося», – зазначив Буданов, маючи на увазі майбутній контрнаступ України.

При цьому очільник ГУР переконаний, постачання ракет для країни-терористки закінчуються. Зокрема, він переконаний, що запаси майже вичерпуються.

«Вони намагаються накопичити певні запаси і підготувати їх, щоб спробувати зірвати наш наступ, але правда полягає в тому, що вони звели свої запаси майже до нуля», – додав Буданов.

Окупантів, які вчинили воєнні злочини в Україні, знайдуть і знищать в будь-якій частині світу — Буданов

Нагадаємо, наприкінці квітня міністр оборони Олексій Резніков заявив, що глобально Україна готова до контрнаступу на російські сили. Зараз наша сторона чекає на відповідні погодні умови та рішення командування. Глава ГУР МО Кирило Буданов також сказав, що зараз наша країна наближається до знакової битви у своїй новітній історії. Він впевнений, що для Сил оборони вихід на кордони 1991-го вже в цьому році – досяжне завдання.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *