Буферна зона на території Курської області - надійний захист для прикордонних громад

Буферна зона на території Курської області – надійний захист для прикордонних громад

Ігор Клименко: Створення буферної зони на території Курської області – крок, який покликаний захистити наші прикордонні громади. На цьому наголосив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Глава МВС України розповів, що лише упродовж цього літа росіяни завдали понад 2 тисячі ударів по території Сумщини, використовуючи ракети, артилерію, КАБи, ударні дрони та міномети. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «МВС України».

«Через постійний російський терор першочерговій евакуації підлягає населення з 183 населених пунктів 15 територіальних громад Сумської області. Вже евакуйовано понад 20 тисяч людей, з яких майже 2,5 тисячі дітей», – написав Ігор Клименко.

Також Міністр внутрішніх справ України додав, що мешканці населених пунктів у зоні проведення оборонної операції були покинуті росією без найнеобхіднішого:

«Зараз військові надають МВС інформацію щодо потреб у забезпеченні місцевих питною водою, продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни, щоб у координації з іншими відповідними органами ми змогли якнайшвидше організувати гумдопомогу. Всі наші гуманітарні ініціативи здійснюються виключно з дотриманням норм міжнародного права».

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *