“Центренерго” потрібно приватизувати якнайшвидше – Кушнірук

«Центренерго» потрібно приватизувати якнайшвидше, бо збитки держпідприємства продовжують зростати.

Про це заявив економічний експерт Борис Кушнірук в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Сподіваюся, що це відбудеться як можна раніше, тому що ми бачимо ситуацію, коли це підприємство настільки швидко розкрадається зі зрозумілим пана Коломойського менеджментом, що до моменту, коли постане питання, чи будемо ми його приватизувати, вже буде нічого приватизувати. Потрібно буде, щоб це підприємство просто хтось забрав», – розповів Кушнірук.

На його думку така ситуація з корупційними скандалами на «Центренерго» негативно відбивається на президентському рейтингу Володимира Зеленського Зеленський, тому він також має бути зацікавлений в якомога скорішому пролажу цієї компанії приватному інвестору.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час прес-конференції з нагоди річниці президентства пообіцяв приватизувати збиткову держкомпанію «Центренерго», яка має борги перед шахтарями через схеми, організовані людьми та структурами, близькими до олігарха Ігоря Коломойського.

Раніше Борис Кушнірук висловлював думку, що приватизувати «Центренерго» вдасться тільки після об’єднання компанії з низкою перспективних державних шахт.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *