Через обстріли росіянами на Харківщині розширили зону примусової евакуації сімей з дітьми

Через обстріли росіянами на Харківщині розширили зону примусової евакуації сімей з дітьми

У Харківській області розширили зону примусової евакуації сімей із дітьми з населених пунктів Ізюмського, Богодухівського, Куп’янського, Чугуївського районів.

Таке рішення 28 червня ухвалила Раді оборони області через посилення ворожих обстрілів, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Дзеркало тижня. Україна».

Примусовій евакуації підлягають 157 дітей:

Зокрема 12 дітей із 7 родин мають вивезти з сіл Загризове, Маліївка, Шийківка, Богуславка та Нова Кругляківка Ізюмського району. Також евакуації підлягають 13 дітей з родинами з сіл Олександрівка та Скорики Богодухівського району.

З сіл Моначинівка та Дорошівка Кіндрашівської громади Куп‘янського району планують евакуювати 20 дітей з сім’ями.

У Чугуївському районі евакуація відбуватиметься з 24 населених пунктів. Із 5 старостинських округів Білоколодязького, Юрченківського, Новоолександрівського, Іванівського, Бугаівського та Вовчансьої громади планують вивезти 112 дітей з батьками.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як уточнив Синєгубов, уже визначено, якими маршрутами відбуватиметься евакуація, та заброньовано місця проживання. 

Раніше повідомлялося, що протягом 27 червня росіяни обстріляли Харків, а також Харківський, Ізюмський та Куп’янський райони області. Так, на Харків росіяни скинули КАБи, внаслідок чого постраждали п’ять людей. Крім того, обстрілом окупанти пошкодили п’ять приватних будинків, гаражний кооператив, багатоквартирний будинок, корпус навчального закладу.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *