Через повідомлення у Telegram про можливі теракти у львівських школах посилять охорону

Через повідомлення у Telegram про можливі теракти у львівських школах посилять охорону

Правоохоронці заблокували Telegram-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ.

“На момент блокування аудиторія онлайн-ресурсу налічувала понад 2500 учасників. Відомо, що канал адмініструвався з території РФ. Вже не вперше ворожа дезінформація намагається посіяти паніку та дестабілізувати настрої в суспільстві”, – ідеться у повідомленні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Тривають оперативні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до поширення повідомлень, зазначили у МВС.

Тим часом мер Львова Андрій Садовий повідомив, що на цьому тижні в Telegram-каналах почали поширювати інформацію з погрозами про теракти, однак невідомо, чи були вони реальні або з метою залякування.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також невідомі розтрощили одне з центральних кафе міста, а в ніч на 18 вересня підпалили одразу 8 обʼєктів у місті, серед них будівлю кінотеатру “Дзвін”.

“Про що домовилися з правоохоронними органами: Ще сьогодні вони здійснять низку заходів безпеки на території всіх шкіл міста. Деталі не розголошуємо. Завтра вранці біля входу до кожної школи поліцейський та представник школи перевірятимуть всіх, хто заходить. У навчальний заклад можуть увійти лише поліція, працівники школи та учні. Як тільки з’явиться більше інформації, вона буде опублікована на офіційних сторінках, а не в анонімних каналах!”, – повідомив Садовий.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *