Чому “Укрзалізниця” змушує колектив оформлювати зарплатні картки тільки в окремих банках

З 1 вересня залізничникам планують перераховувати тільки через Ощадбанк, Укргазбанк або Альфа-Банк.

Працівники “Укрзалізниці”, які раніше отримували заробітну плату на картки ПриватБанку, скаржаться на те, що їх примусово переводять на обслуговування у спеціально визначених для цього банках.

Про це працівники “УЗ” повідомили редакції.

“Нам сказали, що ми добровільно- примусово переходимо на Ощадбанк в бухгалтерії. 25 серпня мені уже телефонували із Ощадбанку і сказали, що моя зарплатна картка уже виготовлена, хоч ніякої згоди я на це не давала. Я не хочу. З ПриватБанком я уже доволі давно і кредитка, і зарплата… Як нам поступити правильно я не знаю. Хочу залишитись на Приватбанку”, — розповіла Delo.ua працівниця Ніжинської дистанції сигналізації та зв’язку дтго “Південно-західна залізниця” Інна Бувайлик.

“Нам оголосили, що Укрзалізниця розірвала договір із ПриватБанком, і сказали переходити або в Ощадбанк або… ще там два банки якихось назвали. Мене це не влаштовує, бо вся сім’я на Приваті. Мені сказали, що я можу взяти картку в Ощадбанку, а потім укласти договір, щоб із Ощаду гроші перекидали на Приват. Але кому таке потрібно? В Ощадбанку уже виписали мені карточку, але ще її не забрала”, — розповідає також у коментарі іще одна працівниця “Південно-західної залізниці” Ольга Заяц.

Залізничники говорять, що, коли в “Укрзалізниці” був зарплатний проект із Приватбанком, переходити усіх на обслуговування в ПриватБанк не змушували. “Зарплату перераховували, кому куди зручно”, — зазначає Заяц.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *