Чому варто додати у свій портфель активів STG coin?

STG token багато користувачів використовують для транзакцій, оскільки ця мережа пропонує високу швидкість та низькі комісії. Цей цифровий актив є особливо привабливим для всіх, хто активно користується платформами DeFi. Постійні коливання у криптовалюти курсу стають одним із факторів для роботи з нею в короткострокових стратегіях. Додати токен до свого портфеля варто і з тієї причини, що інвестори бачать у проєкті значний потенціал для отримання прибутку, коли в майбутньому зросте курс криптовалюти в Україні та світі загалом.

Головне про проєкт Stargate Finance

Stargate є мостом нативних активів на базі LayerZero, за допомогою якого здійснюються міжмережні перекази ліквідності. Наприклад, такі додатки, як децентралізовані біржі, можуть інтегрувати Stargate, щоб спростити кросчейн-транзакції на рівні додатків. Якщо вас зацікавила криптовалюта курс онлайн доступний на біржах.

Тримачі монет STG можуть відправляти їх у стейкінг, за що їм буде нараховано veSTG – одиниця права голосу з управління платформою. Зверніть увагу, що баланс veSTG у користувача зменшується лінійно в міру скорочення часу, що залишився до розблокування СТГ токенів, відправлених в стейкінг або заблокованих. Одна шоста транзакційних комісій, не пов’язаних із STG, розподіляється між власниками veSTG.

Перед тим як вкластися в STG криптовалюту, потрібно розуміти її особливості. Більшість вже існуючих кросчейн мостів використовують дробову ліквідність: необхідні окремі пули для токенів, які проходитимуть через міст. Однак ринок криптовалют постійно розвивається і сьогодні Stargate готовий запропонувати механізм «блокування + чеканка та спалювання + повернення». Механізм працює таким чином, щоб спалювати токени в джерелі та випускати нові на блокчейні призначення. Як результат – забезпечена моментальна гарантована завершеність та єдина ліквідність. Stargate token надає рішення трилеми мосту шляхом використання в комплексі алгоритму балансування та просунутого механізму кросчейн моста, який називається delta algorithm.

Як можна заробляти на STG?

На STG coin можна заробляти кількома способами:

  • Торгівля на кріптобіржах.
  • Стейкінг.
  • Участь у DeFi-протоколах.

Найпоширеніше рішення – купівля криптовалюти на популярних та великих біржах з метою заробітку на волатильності вартості. Якщо вибрати варіант із блокуванням токенів для отримання нагороди, то ви зможете розраховувати на стабільний пасивний дохід. Торгівля криптою – ефективний спосіб збільшення свого капіталу.

Криптовалюту онлайн можна придбати на різних криптобіржах, включаючи відомі Binance та WhiteBIT. Щоб купити STG, користувачам для початку необхідно створити обліковий запис на вибраній платформі, пройти верифікацію та поповнити біржовий рахунок. Після цього ви можете придбати монету STG за допомогою інших криптовалют або фіатних грошей.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *