Чотирьох поліцейських затримали за розбійний напад на Полтавщині – ДБР

Слідчі Державного бюро розслідувань у Полтаві спільно зі співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки затримали чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого, повідомляє 29 грудня прес-служба ДБР.

29 грудня слідчими теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки Управління Національної поліції в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України.

За попередньою інформацією, ввечері 27 грудня в місті Кременчуці працівники патрульної поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснили розбійний напад на перехожого, нанесли йому тілесні пошкодження, заволоділи грошима та матеріальними цінностями.

За даним фактом територіальним управлінням ДБР у місті Полтаві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) та ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Поліцейських затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *