Чиновнику ДСНС повідомили про підозру через недекларовані 13 млн гривень дружини

Чиновнику ДСНС повідомили про підозру через недекларовані 13 млн гривень дружини

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у декларуванні недостовірної інформації (ч. 2 ст. 366-2 КК України) чиновнику столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій, який “забув” вказати у декларації майно дружини, загальною вартістю на майже 13 млн грн. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Згідно з повідомленням, підозрюваний кілька років не декларував майно дружини. У декларації за 2020 рік він не вказав, що його дружина володіє чотирма квартирами, чотирма нежитловими приміщеннями, чотирма паркомісцями, житловим будинком та земельною ділянкою. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

У ДБР уточнили, що в майно знаходиться в Києві та області.

“Відомості, що були вказані в декларації посадовця, відрізнялися від правдивих на загальну суму 11,9 млн грн”, – зазначають у відомстві.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Окрім цього підозрюваний не вказав у декларації за 2021 році ще одну квартиру, яку його дружина отримала у власність. Як наслідок – відомості відрізнялися від достовірних на суму у 12,7 млн гривень.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *