Ціни на газ для населення у жовтні: хто скільки пропонує (ІНФОГРАФІКА)

Після запровадження в Україні вільного ринку газу для побутових споживачів його вартість тепер змінюється щомісяця.

Всі газопостачальні компанії, які працюють із домогосподарствами, мають оприлюднювати на своїх сайтах вартість газу для абонентів до початку місяця постачання.

Як свідчать дані профільного сайту, який зібрав пропозиції на ринку, найдешевша вартість газу у жовтні – у трьох операторів. Це «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» – 4,7 грн за 1м3, Paliv Energy – 4,8 за 1м3, ТОВ «Мегаватт Енерго» – 4,85 за 1м3 (усі ціни вказані з ПДВ).

Середні ціни на газ для населення у ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» (5,376 грн за 1м3), ТОВ «Тернопільоблгаз» (5,394 грн за 1м3), TAS Energy (5,49 грн за 1м3), ТОВ «Асканія Енерджі» (5,49 грн за 1м3), ТОВ «Газопостачсервіс» (5,7 грн за 1м3), ТОВ «Газовик» (5,75 грн за 1м3).

Низка регіональних газзбутів з однієї групи компаній, які постачають газ більшості українців, вперше від старту ринку встановила різні тарифи. У жовтні ціна газу в них коливатиметься від 6,6 грн до 6,8 грн за 1м3. Для порівняння: у вересні 1 м3 газу в цих газзбутів коштував 5,49 грн, а в серпні – 4,49 грн. Водночас «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» взагалі не підвищила ціну палива в жовтні, цього місяця у абонентів компанії діятиме вересневий тариф – 4,7 грн за 1м3.

Загалом ціни у постачальників газу для населення цього місяця коливаються від 4,7 грн до 6,8 грн за 1м3.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *