Дедалі більше корпорацій розривають зв’язки з Національною стрілецькою асоціацією

Ще дві відомі американські компанії припинили маркетингові програми з Національною стрілецькою асоціацією. Прихильники контролю за вогнепальною зброєю чинять дедалі більший тиск на різні компанії, щоб вони розірвали зв’язок з індустрією виробництва вогнепальної зброї. Все це наслідки трагічного масового убивства школярів у штаті Флорида.

Активісти ставлять петиції до Інтернету, називаючи бізнесові установи, які пропонують різні знижки на послуги для членів Національної стрілецької асоціяції, і закликають їх розірвати зв’язки з цієї організацією.

Великі авіалінії Delta і United оприлюднили заяви, в яких повідомили, що припиняють програми знижок для лобістів вогнепальної зброї і попросили ці організації, щоб вони усунули зі своїх інтернет-сторінок будь-які посилання на них.

У п’ятницю корпорації, які припинили програми знижок для членів НСА, вже були страхувальна компанія MetLife, прокат автомобілів Hertz, і Symantec, яка випускає антивірусні програми Norton.

Дещо раніше кілька інших компаній розірвало зв’язки з Національною стрілецькою асоціацією, включно з компанією прокату автомобілів Enterprise, банком First National Bank of Omaha, готелями Wyndham Hotels і Best Western.

Національна стрілецька асоціація – одна найвпливовіших у США організацій, що підтримує права громадян на зберігання зброї, і каже, що нараховує 5 мільйонів членів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *