Детектив НАБУ Вишневський взяв 2 млн грн кредита в "Укргазбанку" і купив квартиру за 2,5 млн в Рівному

Детектив НАБУ Вишневський взяв 2 млн грн кредита в “Укргазбанку” і купив квартиру за 2,5 млн в Рівному

Детектив Національного антикорупційного бюро Юрій Вишневський взяв понад 2 млн. гривень кредита в Укргазбанку і купив за 2,5 млн квартиру в Рівному. Про це свідчать дані про суттєві зміни його майнового стану.

Вишневський працює старшим детективом НАБУ.  9 листопада він взяв в банку кредит на 2 039 200 гривень і в це й же день купив квартиру в Рівному за 2 549 000 гривень. Площа квартири 56,2 кв.м. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Українськi Новини».

Квартиру було придбано у ТОВ “ПЕРША РІВНЕНСЬКА ЗЕМЕЛЬНА АГЕНЦІЯ”.

Детектив НАБУ Вишневський взяв 2 млн грн кредита в "Укргазбанку" і купив квартиру за 2,5 млн в Рівному

Як повідомляли Українськi Новини, старший детектив Бюро економічної безпеки Андрій Короченцев під новий рік купив квартиру в Києві за 6,5 млн. гривень.

Старший детектив Національного антикорупційного бюро Валентин Шмітько за три дні до публічного відкриття декларацій НАЗК купив житловий будинок під Києвом за 3 млн гривень.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Старший детектив Національного антикорупційного бюро Лайма Горбенко (зараз Оберемок) за 2 роки війни РФ з Україною отримала в подарунок майже 5 млн грн від чоловіка, тестя та батька, купила з автосалону новий позашляховик PORSCHE CAYENNE за 4,4 млн грн і 2 квартири в Києві і Львові по 4 млн грн кожна.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *