Для суддів апеляційних судів оновили тести з адміністративної спеціалізації

14 червня Вищою кваліфікаційною комісією суддів України оновлено тестові запитання з адміністративної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів. Про це йдеться на сайті ВККСУ.

З оновленим переліком основ тестових запитань можна ознайомитися у підрозділі «Тестові запитання» розділу «Оцінювання» офіційного веб-сайта Комісії та за цим посиланням.

Відповідна база запитань використовуватиметься під час усіх наступних іспитів з адміністративної спеціалізації у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів.

Зазначимо, перелік основ тестових запитань з адміністративної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів, який було розміщено до 14 червня 2018 року включно, на сьогодні є неактуальним. 

Нагадаємо, раніше ВККСУ оновила тести з адміністративної, господарської, кримінальної і цивільної спеціалізацій для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів, а також завдання з господарської, кримінальної і цивільної спеціалізацій для суддів апеляційних судів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *