До Павловського не пускають лікарів — адвокат

Бойовому генералу Ігорю Павловському не надають належного медичного обслуговування в СІЗО.

Про це в ефірі “Прямого” повідомив його адвокат Ростислав Кравець.

За його словами, до ексзаступника міністра оборони не пускають лікарів, а також не фіксують звернень щодо стану його здоров’я.

“Вони чекають, що він (Ігор Павловський — ред.) зламається в СІЗО. На сьогоднішній день не допускають до нього лікарів, не фіксують жодних звернень на стан його здоров’я. З цього приводу ми вже звернулися до Уповноваженої з прав людини, звернулися до ЄСПЛ, до речі”, — зазначив Кравець.

Нагадаємо, через замінування зали судових засідань розгляд апеляції на арешт ексзаступника міністра оборони Ігоря Павловського перенесли на 6 вересня. Чергове відтермінування апеляційного засідання свідчить про свідоме затягування процесу.

Раніше  прокурори не з’явилися на досудове засідання у справі генерала Ігоря Павловського, у зв’язку з чим розгляд справи Павловського перенесли на 26 серпня.

Як відомо, Печерський райсуд обрав запобіжний захід Ігорю Павловському в вигляді тримання під вартою або 500 мільйонів гривень застави. Його звинуватили в постачанні військової техніки нібито низької якості.

Прямий

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *