Досвідом цифрових процесів обмінялися шотландські і українські адвокати

Досвідом цифрових процесів обмінялися шотландські і українські адвокати

В Україні працюють декілька сервісів, що полегшують роботу адвоката. Зокрема, робочий кабінет інтегрований до систем єСуд, Е-post та Вищої школи адвокатури. Також адвокати мають доступ до державних реєстрів, кабінету платника податків та порталу «Дія». Про це повідомляє АНТІРЕЙД з посиланням на Національну асоціацію адвокатів України.

Про досвід цифровізації робочих процесів в Україні розповів представник НААУ у Шотландії Олександр Черних на 6-й Міжнародній конференції з питань BigData, кібербезпеки та критичної інфраструктури. Захід, який проходив у Единбурзькому університеті Непера, зібрав науковців та експертів з кібербезпеки у різних галузях економіки.

О.Черних докладно зупинився на можливостях дистанційної роботи в електронних системах Національної асоціації адвокатів Україні та питанні підвищення кваліфікації адвокатів на ресурсах Вищої школи адвокатури. Під час конференції учасники обговорили розширення взаємодії щодо обміну досвідом з підготовки навчальних курсів.

Нагадаємо, Кіберакадемія Університету Непера разом з Вищою школою адвокатури проводила у травні вебінар для українських адвокатів із введення в кібербезпеку та використання електронних доказів у кримінальному, трудовому та сімейному праві.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *