Это закончится очень плохо, Рада может спровоцировать религиозные войны. Ростислав Кравец

“В последнее время попытка власти влиять каким-то образом на церковные дела. История показывает, это заканчивается очень плохо”, — отметил юрист Ростислав Кравец.

По мнению эксперта, вера от влияния государства не прибавляет, а наоборот. Все видят, что борьба идет исключительно за власть и финансовые потоки. Депутаты пытаются как-то легализовать ситуацию с тем,чтобы можно было изменять собственников конкретных религиозных сооружений.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

1 reply
  1. світло
    світло says:

    Епіфаній засвідчив КІНЕЦЬ справжньої свободи українців в епоху патріарха Філарета.

    15.12.2018. дитина стамбульської мачухи засвідчила, хто продав у візантійське канонічне рабство українську православну націю: «…ми всі повинні висловити нашу щиру подяку (“великому господину, отцу нашему”) Його Всесвятості Вселенському патріарху Варфоломію, який зробив такий рішучий крок з (ФОРМАЛЬНОГО) визнання автокефалії Української православної церкви (який НЕ наповнений реальним змістом національної та адміністративної незалежности). Але цього (рабства у візантійців) не відбулося би, якби не рішучість нашого високодостойного (?) президента України [всупереч вимогам Закону Божого та Конституції України, нацмена (Втор.17:15) та олігарха, Притч. 22:16, КУ ст.103. ч.4] …Порошенка»..

    Прошу звернути увагу на безсоромну реакцію висловленого панегірику САМО-закоханого хвалька порошенки! https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=3lDvV8_COB8

    Як це завжди буває, навіть коротке висловлювання, дає можливість зробити висновки про підпорядкування української філії стамбульського патріархату світській владі нацменів і олігархів окупованої України. Епіфаній публічно засвідчив про СКАСУВАННЯ того справжнього авторитету, яку мав істинний незалежний від москалів і візантійців Київський Патріархат і особисто Святійший Патріарх Філарет. Епіфаній публічно засвідчив, що релігійне утворення належить стамбульському патріархатові та окупаційній владі нацменів і олігархів. Епіфаній задав тон взаємостосункам церкви-утриманки з її утримувачем – світською владою – особисто з «князем світу цього» порошенкою.

    Стало цілком зрозуміло, що всі, хто вступає в контакт з (утіленим) дияволом, чипований антихрист РОЗБЕЩУЄ собі до поклоніння (славословленням тощо), Тит. 1:10-11.

    З панегірику своїм світським і ЧУЖОземним церковним «вожакам»-roshens, стало зрозуміло, що все, про що говорить митрополит НЕ Руси, маріонетка в руках світської та ІНОземної церковної влади, говорить тільки від імені світської олігархічної влади (яка митрополита поставила) та від імені ПАТРІАРХА заморського (який митрополита поставив).

    «Хто мигає очима, той викликає досаду, а нерозумний устами спотикнеться», Притч. 10:10.

    Маленька деталька, що випала з механізму передвиборчого шоу порошенки: Епіфаній, за 9-ть хвилин говорильні, так і НЕ подякував Богу Небесному… (за умов, що подякував земним князям світським і церковним).

    Фактом невдячності Богові, Епіфаній підтвердив, що Бог його НЕ ставив на посаду митрополита НЕ Руси, а лише попустив поставити на митрополита НЕ Руси, тим земним князям, яким Епіфаній подякував.

    Отже, Богові НЕ угодно, щоб найбільшою православною нацією в світі керував дитячий митрополит за вказівкою якоїсь заморської мачухи – патріарха, що НІ держави, НІ народу свого НЕ має (всі народи у стамбульського імператора в приймах – НЕ рідні – ЧУЖІ, але справно платять податки в ЧУЖУ константинопольську скарбницю).

    Таким чином, справа не стільки в особі Епіфанія, а справа, вчиненого гріха, «князями світу цього»: Варфоломієм і порошенкою, з РОЗКОЛУ православної української нації на московських і стамбульських КАНОНІЧНИХ дочок (щоб не було законних підстав вирватися з рабства), полягає у відсутности СПРАВЖНЬОЇ та наявности ВІРТУАЛЬНОЇ «автокефалії», що за правдивим змістом рабства НЕ відповідає брехливій канонічній назві, начебто самостійности.

    Коли нема авторитету у керманича (Епіфанія, порошенки, авакова…), то, очевидно, що ВІДСУТНІЙ авторитет і у будь-якої структури, якою керують неавторитетні пастирі – світські та релігійні олігархи, які ПУБЛІЧНО «пасуть самих себе», Єз. 34:8.

    Раніше я намагався сховатися від москалів, нацменів-язичників і «русского языка»-духа антихриста, «що НЕ сповідує Ісуса Христа» під час сакральних богослужінь (1Ін. 4:3), в Київському патріархаті. Зараз же, за умов офіційного ПІДПОРЯДКУВАННЯ українських церков стамбульському патріархові, прихисту православним українцям ніде не стало.

    Тому, нам з Патріархом сутужно. https://pbs.twimg.com/media/DueJl7rW0AENAGv.jpg

    Відповіcти

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *