Евакуація з Криму: українців закликають залишити півострів через відсутність укриття

Евакуація з Криму: українців закликають залишити півострів через відсутність укриття

У зв’язку з останніми подіями та повітряними ударами, які протягом кількох тижнів значно почастішали на окупованому півострові, українців закликають виїхати з Криму.

Про це написала віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

Евакуація з Криму: українців закликають залишити півострів через відсутність укриття

Вибухи у Криму: Фото: речник Української добровольчої армії при Одеській ОВА Сергій Братчук

“Вкотре прошу українців за можливості виїхати з Криму. Перечекати деокупацію півострова на підконтрольній території або в третіх країнах”, – йдеться в повідомленні.
В той же час, окупаційна влада Севастополя звернулася до громадян із закликом облаштувати собі укриття. Місцеві повинні встановить крісла, настили, зробити вентиляцію і створити там весь необхідний запас продуктів і води.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Вибухи в Криму: що відомо

У суботу, 23 вересня, у тимчасово окупованому Севастополі у Криму прогриміли вибухи. Окупаційна “влада” заявила про роботу ППО, але місцеві повідомили, що над містом підіймається хмара диму після “прильоту”.
22 вересня у тимчасово окупованому Севастополі у Криму також пролунали потужні вибухи. Ракети Storm Shadow уразили штаб Чорноморського флоту.

За два дні до того, 20 вересня, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи біля військових аеродромів “Бельбек” та “Кача”. Так звана “влада” півострова заявила про атаку БПЛА та роботу ППО.

Вранці 14 вересня в соцмережах зʼявилася інформація про вибухи в районі Євпаторії на західному березі окупованого Криму. ЗМІ писали, що масованої атаки з повітря зазнали засоби російської протиповітряної оборони.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *