Федоров повідомив, скільки працівників критичних підприємств забронювали через "Дію"

Федоров повідомив, скільки працівників критичних підприємств забронювали через “Дію”

У Мінцифрі працюють над розширенням категорій підприємств, які зможуть здійснювати е-бронювання. Критичні підприємства забронювали через “Дію” вже більше 160 тисяч працівників. Про це у Telegram написав міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Як нагадав міністр, бронювання на порталі “Дія” доступне вже місяць. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

“Замість того, щоб тижнями збирати папери та бігати по кабінетах, керівник критично важливого підприємства робить кілька кліків на порталі “Дія” – і подає заявку на бронювання працівників. Якщо відповідь позитивна – у працівника оновиться інформація в застосунку “Резерв+”. Зараз сервіс доступний для критично важливих підприємств, далі працюватимемо над розширенням категорій”, – зауважив Федоров.

Він звернув увагу на важливість бронювання для критичних підприємств країни.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Бронювання арантує, що найважливіші виробництва не зупиняться через нестачу кваліфікованих кадрів. Це означає стабільне постачання енергії, медичних послуг, а також дронів та всього необхідного для нашої оборони. Критичні підприємства забезпечують функціонування країни. Завдяки заброньованим працівникам підприємства працюють, створюють нові робочі місця й сплачують податки. Ті самі податки, з яких фінансується армія”, – написав Федоров.

Електронне бронювання через “Дію”

17 липня у “Дії” запрацювало електронне бронювання, тобто керівникам критично важливих підприємств було надано можливість бронювати співробітників онлайн.

Станом на 22 липня електронним бронюванням скористались близько 3 тис. компаній, які забронювали 32 тисячі працівників критично важливих підприємств. У Міністерстві цифрової трансформації України запевнили, що відсоток відмов зафіксований доволі невеликий.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *