Где искать информацию о своих долгах

Уявімо таку ситуацію: ви отримали сповіщення від виконавчої служби. Однак у вас виникають сумніви ? щодо справжності такого сповіщення. Куди ж звертатися, щоб з’ясувати, чи дійсно відносно вас відкрито виконавче провадження? ?

☝️ Перш за все необхідно звернути увагу на те, що у разі надходження громадянину виклику/вимоги від державного виконавця, це означає те, що стосовно цього громадянина відкрито виконавче провадження.

Так, державний виконавець не пізніше наступного робочого дня з дня надходження виконавчого документа виносить постанову про відкриття виконавчого провадження, яка надсилається до відома боржнику рекомендованим поштовим відправленням ?

У постанові ? про відкриття виконавчого провадження зазначається ідентифікатор для доступу до інформації про виконавче провадження в автоматизованій системі виконавчого провадження.

Боржник вважається повідомленим ✅ про початок примусового виконання виконавчого документа, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавчого провадження за адресою, зазначеною у виконавчому документі.

❗️Одночасно з винесенням постанови про відкриття виконавчого провадження вносяться відповідні відомості до Єдиного реєстру боржників.

Щоб перевірити ?️‍♀️, чи внесено такі відомості відносно вас, необхідно перейти за ? цим посиланням ?, вказавши своє П.І.Б. або реєстраційний номер облікової картки платника податків.

?Також найменування та адреси територіальних органів державної виконавчої служби можна перевірити на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України в розділі «Структура» в підрозділі «Територіальні органи» ? за цим посиланням.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *