Глава МОЗ Степанов прокоментував чутки про свою можливу відставку

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що не збирається йти у відставку і назвав всю інформацію з цього приводу плітками певних політичних груп країни. Він підкреслив, що готується і далі рятувати Україну та її жителів.

Максим Степанов не збирається йти у відставку. Про це глава МОЗ заявив в ефірі телеканалу “112 Україна” у четвер, 26 листопада.

“Ці чутки певні народні депутати, політичні сили почали розпускати починаючи з першого дня моєї роботи на посаді міністра охорони здоров’я. Я займаюся розвитком і реанімацією української медицини. Це те, чим я зараз займаюся, ніж збираюся займатися через тиждень, через місяць, через півроку, через рік”, – заявив Степанов.

Раніше Степанов заявив, що медична реформа в тому вигляді, в якому її проводила Уляна Супрун, викликала б колапс по прийому пацієнтів з COVID-19 вже при трьох тисячах хворих. Також ASPI news повідомляло, що Степанов вважає підвищення заробітних плат медичним працівникам своїм основним завданням. У 2021 році зарплата повинна починатися з 25 тисяч гривень.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *