Головний офіс Дельта Банку продають за 156 млн грн

Фонд гарантування вкладів фізосіб виставив на торги 16 липня центральний офіс та пул кредитів неплатоспроможного Дельта Банку.

Приміщення розташоване в Києві, на бульварі Дружби Народів 38, в 5 хвилинах від метро «Дружби народів», поруч знаходяться важливі транспортні вузли, сучасні бізнес-центри, Ботанічний сад ім. Гришка, парк та пам’ятник «Батьківщина-Мати», повідомляє ФГВФО.

Загальна площа приміщення становить 3?883 кв. м. Банку належать 1-4 поверхи багатоповерхового будинку, а також підвал і мезонін. На території будівлі є місця для паркування.

Приміщення банку оснащені всіма комунікаціями, необхідними для офісу. До лоту також входять основні засоби у кількості 6423 одиниць, серед яких офісні меблі, засоби зв’язку, оргтехніка.

Аукціон з продажу об’єкту відбудеться в системі ProZorro.Продажі за голландською моделлю. Взяти участь в торгах можуть як юридичні, так і фізичні особи.

Стартова ціна лоту 156, 269 млн грн. Кінцевий термін прийняття заяв 16 липня до 16:00.

Крім цього на 16 липня на повторні торги виставлений пул кредитів юридичних та фізичних осіб банку.

До пулу входять: 230 кредитів суб’єктів господарювання, 60 іпотечних кредитів фізосіб, 66 кредитів фізосіб, що забезпечені рухомим майном, іншою заставою та без забезпечення, а також дебіторська заборгованість та майнові права на земельну ділянку в Івано-Франківській області. Частина активів знаходиться в заставі Національного банку.

Початкова ціна лоту – 139,15 млн грн. Торги пройдуть на електронному майданчику ProZorro.Продажі за голландською моделлю аукціону з поступовим зниженням ціни впродовж дня. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи.

Усі активи перебувають на балансі АТ «Дельта Банк» і неодноразово виставлялися на продаж, як на індивідуальних торгах, так і в складі пулів, але не знайшли свого покупця. Більшість кредитів мають прострочку понад 7 років.

Дельта Банк є найбільшою фінансовою установою в управлінні Фонду гарантування вкладів.

24 червня Фонд гарантування продав кредити Дельта Банку на 1,1 млрд грн з дисконтом у 95%.

Всього ФГВФО виставив на продаж понад 50 пулів активів Дельта Банку на 64 млрд грн у червні-серпні.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *