Головного податківця Одещини взяли на хабарі в $25 тис.

Голова Державної податкової служби Сергій Верланов відсторонив усе керівництво ДПС в Одеській області від виконання обов’язків через підозру в отриманні хабаря в.о. начальника головного регіонального управління ДПС.

«Слідство встановило, що очільник регіональної ДПС запропонувала керівнику структурного підрозділу прокуратури цього ж регіону щомісячно надавати неправомірну вигоду в $25 тис. У відповідь той мав не перешкоджати протиправній діяльності співробітників ДПС, пов’язаній із отриманням неправомірної вигоди від підприємців, та не притягувати податківців до відповідальності, зокрема кримінальної», – повідомляється на сайті НАБУ.

13 січня 2020 року детективи Національного бюро повідомили про підозру виконувачу обов’язків начальника головного управління ДПС Одещини та її першому заступнику через пропозицію хабара.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Слідство також встановлює інших осіб, причетних до вчинення злочину.

У свою чергу голова ДПС Сергій Верланов відсторонив усе керівництво ДПС в Одеській області від виконання обов’язків та ініціював внутрішнє службове розслідування стосовно вказаних фактів через цю ситуацію.

Окрім цього, він повідомив, що починає перевірку керівного складу центрального апарату Державної податкової служби на предмет корупції.

На сайті ДПС в Одеській області зазначено, що посаду в.о. начальника відділу головного управління займає Наталя Чеботарьова, а в.о. першого заступника Володимир Мосійчук.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *