Гратоїди продовжують за іноземні кошти дискредитувати судову владу в Україні

Журналісти проекту розслідувань Bihus.info розробили онлайн-платформу, за допомогою якої користувачі зможуть отримати винагороду, розшифровуючи декларації та заповнюючи базу родинних зв’язків суддів.

Про це повідомив Денис Бігус у Facebook.

Винагорода за виконане на сайті завдання обчислюватиметься в ігровій валюті «котик», які користувач зможе перевести в один з обраних творцями платформи благодійних фондів.

Там є «Таблеточки», «Повернись живим», там є фонд допомоги тваринам та «Агенти змін», які покращують Київ, — повідомив Бігус.

Виконання завдань на сайті відбуватиметься у ігровій формі та буде передбачати перехід на різні рівні складності та отримання винагород.

На виконання кожного проекту ми закладаємо певний бюджет. У нас було декілька варіантів, як його використати: ми могли найняти людей, які б проглядали декларації протягом року, а могли зробити те, що власне ми й зробили, — сказав Денис Бігус в коментарі Hromadske.

Він також додав, що від початку запуску платформи, 12 квітня, у ній зареєструвалось близько 4 тисяч користувачів, які заробили близько 12 тисяч «котиків».

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

3 replies
  1. Rostyslav Kravets
    Rostyslav Kravets says:

    Вот интересно а ВРП и ВККСУ с РСУ будут как-то реагировать на дискредитацию судебной ветви власти. Не думаю, что подобное было бы допустимо в любой из стран которые выделяют гранты для грантососов.

    Відповіcти
    • Василий Викторович Чабанов
      Василий Викторович Чабанов says:

      Як пов’язані “розшифровка декларації та заповнення бази родинних зв’язків суддів” та “дискредитация судебной ветви власти”? Може це незаконний збір персональних данних про осіб?

      Відповіcти
  2. Василий Викторович Чабанов
    Василий Викторович Чабанов says:

    “Гратоїди” – це ті, що їдять грати? Іноді автори так швидко пишуть, що не встигають не тільки читати написане, а навіть осмислити те, що намагаються висловити….

    Відповіcти

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *