Генерал-лейтенант ЗС США у відставці відкинув критику танків M1 Abrams з боку бійців ЗСУ

Генерал-лейтенант ЗС США у відставці відкинув критику танків M1 Abrams з боку бійців ЗСУ

Генерал-лейтенант ЗС США у відставці Марк Хертлінг не погодився із заявленими бійцями ЗСУ недоліками танків M1 Abrams, які були передані Україні. Про це він сказав CNN.

Хертлінг має багаторічний досвід танкіста, присвятивши майже 30 років танковій службі. Занепокоєння українських військових він назвав “нісенітницею”, зокрема щодо того, що танки мають недостатню броню. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

За його словами, танки Abrams були зроблені для умов НАТО в Європі, і під час його служби не було тих проблем, що обговорювались у репортажі журналіста Ніка Палтона Волша з українським танковим екіпажем.

“Вони були розчаровані, тому що танк ламався. Я нагадаю людям, що я говорив – це не найкращий танк, який можна передати Україні. Тому що існують проблеми з технічним обслуговуванням, і ви повинні мати добре навчений екіпаж для розв’язання деяких із цих питань”, – наголосив Хертлінг.

Разом із тим він зауважив, що Україна продовжує просити надати їй ці танки, навіть маючи усвідомлення, що “існують високі стандарти технічного обслуговування, щоб підтримувати роботу”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Українські члени екіпажів Abrams розповіли CNN про недоліки американських танків. За їхніми словами, у Abrams немає броні, яка здатна витримати сучасне озброєння. Також вони додали, що під час дощу або туману конденсат може вивести з ладу електроніку всередині танка.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *