Генштаб ЗСУ інформує про останні події на фронті

Генштаб ЗСУ інформує про останні події на фронті

Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту сягнула 95, що вже більше, ніж напередодні на цей час. Українські захисники стають на заваді спробам окупантів прорвати нашу оборону та завдають їм втрат.

Про таку ситуацію станом на 19:00 повідомив Генеральний штаб ЗСУ, про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Харківському напрямку противник за день 4 рази без успіху атакували в районі Вовчанська та Липців. Зранку вдарив 4 КАБами по Вовчанську, ще двома — по селу Борщова, також 6 НАРами, уражено Тернову. О другій половині дня завдав удару 4 КАБами по цивільній інфраструктурі Харкова та його околиць.

На Куп’янському напрямку наші оборонці від початку доби відбивали 10 штурмових дій біля Синьківки, Новоселівки та Стельмахівки. На даний час там тривають ще два боєзіткнення. По Новоосиновому завдано удару 4 керованими авіаційними бомбами, по населеним пунктам Ківшарівка — двома, а по селу Пристін — однією. Вранці удару 4 КАБами зазнала Петропавлівка, однією бомбою вдарили по Куп’янську, 16 НАРами — по Синьківці.

На Лиманському напрямку противник впродовж дня теж 10 разів атакував в районах Тернів, Макіївки та Греківки. Один бій ще триває. По населеному пункту Григорівка ворожа авіація завдала удару двома КАБами. За попередньою інформацією, сьогодні втрати противника на тут склали 88 осіб, дві ББМ, 75 БпЛА та два автомобіля.

На Сіверському напрямку, поблизу Верхньокам’янського та Роздолівки, агресор 6 разів штурмував позиції Сил оборони. Дві атаки наші воїни відбили, ще 4 — тривають. Ситуація напружена.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Краматорському напрямку кількість атак противника зросла до 17. Ворог шукає шляхи аби вклинитися в нашу оборону в районах Іванівського, Нового, Калинівки, Північного, Андріївки та Богданівки. Сили оборони дають гідну відсіч окупантам, 13 штурмових дій відбито, ще 4 — продовжуються. За попередньою інформацією, сьогодні втрати ворога на даному напрямку склали 128 осіб, 8 ББМ та 5 автомобілів.

На Покровському напрямку окупанти не зменшують темпів наступу. Від початку доби 36 разів атакували оборонні рубежі українських захисників. Успіху не мали 30 штурмів, ще 6 атак — тривають.

За сьогодні 10 бойових зіткнень відбулося на Курахівському напрямку. Наші оборонці відбили 6 атакувальних дій, ще 4 — продовжуються. Авіаційного удару КАБами зазнала Костянтинівка.

Авіація ворога працювала пообіді на Времівському напрямку. Удару трьома керованими бомбами зазнала Велика Новосілка.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *