Генштаб ЗСУ повідомляє про активні дії окупантів на покровському й торецькому напрямках

Генштаб ЗСУ повідомляє про активні дії окупантів на покровському й торецькому напрямках

Станом на 16:00 четверга на лінії фронту відбулося 76 боєзіткнень, окупанти продовжують активно діяти на покровському й торецькому напрямках, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

На харківському напрямку ворог здійснив дві атаки в районі Вовчанська, триває бій. Ситуація контрольована. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

На куп’янському напрямку противник безуспішно намагався просунутися до українських позицій у районі Андріївки, тривають три ворожі атаки біля Стельмахівки й Піщаного. Загалом на цьому напрямку відбулося п’ять боєзіткнень.

На лиманському напрямку ворог здійснив три атаки, бойові дії відбувалися поблизу Макіївки й Торського.

На сіверському напрямку окупанти здійснили дві невдалі спроби прорвати оборону ЗСУ в районі Виїмки. Тривають ще бої в п’яти локаціях біля Спірного, Іванодар’ївки та Верхньокам’янського.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На краматорському напрямку українські військові продовжують відбивати атаку ворога біля Часового Яру. У районах Кліщіївки, Іванівського та Андріївки противник зазнав втрат і відійшов.

На торецькому напрямку відбулося 12 штурмів у районах Північного та Нью-Йорка, де противник і зараз атакує. Окрім цього, ворог отримав відсіч біля Залізного й Торецька.

На покровському напрямку відбулося 36 боєзіткнень різної інтенсивності. Наразі ще тривають бої в дев’яти локаціях у районах Новоолександрівки, Іванівки, Воздвиженки, Свиридонівки, Желанного та Яснобродівки.

На курахівському напрямку тривають бої, Сили оборони відбили чотири штурми та завдали ворогу втрат поблизу Красногорівки, Парасковіївки та Костянтинівки.

На времівському напрямку ворог активних наступальних дій не проводив.

На оріхівському напрямку противник провів два безуспішні боєзіткнення в районі Малої Токмачки.

На придніпровському напрямку українські захисники відбили один штурм на лівобережжі Дніпра.

У четвер окупанти скинули по авіабомбі в райони Новоосинового та Петропавлівки, КАБи – по Торецьку та Диліївці, Іванівці, Новотроїцькому, Гродівці, Тимофіївці, НАРи – у бік Олександрополя, П’ятихаток, Гуляйполя та Лобкового, завдали авіаударів біля Богоявленки, Новодонецького та Нескучного, а також обстріляли з озброєння армійської авіації Диліївку.

Як повідомлялося, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський за підсумками його триденної роботи на східному фронті визнав наявність незначних успіхів у противника на деяких ділянках фронту, але вказав на високу мінливість тактичних позицій під час активних бойових дій і наголосив, що “станом на зараз суттєвих змін не відбулося”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *