Генштаб ЗСУ розробив пропозиції для спрощення механізму мобілізації громадян

Генштаб ЗСУ розробив пропозиції для спрощення механізму мобілізації громадян

Генеральний штаб Збройних сил України розробив пропозиції, згідно з якими командири військових частин можуть призивати військовозобов’язаних, які бажають проходити військову службу, без участі в цих заходах ТЦК і СП.

“Генеральний штаб Збройних сил України в ініціативному порядку опрацював пропозиції щодо змін до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, що надають можливість командирам військових частин здійснювати призов військовозобов’язаних, які виявили бажання проходити військову службу без участі в цих заходах територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки”, – йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці у фейсбуці в четвер. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Зазначається, що впровадження відповідних змін дасть змогу спростити механізм залучення громадян на військову службу за мобілізацією. Крім цього, командири військових частин зможуть підібрати та призвати на військову службу особовий склад, мотивований для захисту своєї Батьківщини.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також військовозобов’язані можуть обрати вакантні посади, які є у військових частинах, за спорідненим цивільним фахом або навичками; відповідні зміни дадуть змогу нівелювати ризики для громадян бути призваними через ТЦК та СП до інших військових частин не за власним вибором.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *