Холодницький каже, що Слуги народу бажають розповісти про корупцію серед депутатів Ради

Представники депутатської фракції «Слуга народу» у Верховній Раді висловили бажання розповісти про корупцію серед колег.

Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі телеканалу «1+1».

Він нагадав, що САП зареєструвала кримінальне провадження за фактом можливого вчинення корупційного злочину 11 депутатами СН.

«За цю добу (після відкриття провадження – ред.) до мене на прийом записалися декілька осіб, які висловили бажання дати пояснення у цій справі. Це нардепи. Троє. Монобільшості. Перша, хто звернулася – це Ольга Василевська. Я це кажу, бо вона сама вже про це написала (у соцмережі, – ред.)», — зазначив Н.Холодницький.

Він відмовився назвати інших двох депутатів, посилаючись на таємницю слідства. Керівник САП також пояснив, що провадження про можливі хабарі нардепам відкрили не після станом на вечір 24 жовтня у САП немає прізвищ осіб, яким можна було б оголосити підозру.

Він також запропонував членам фінансового комітету ВР прийти і дати пояснення у НАБУ, а також пройти там поліграф. За словами Н.Холодницького, він хотів би, щоб ця справа з площини шоу перейшла у площину слідства.

Нагадаємо, 11 депутатів ВР від «Слуги народу», які входять у комітет із фінансів, податкової та митної політики, підозрюють в отриманні по 30 тис. дол.. за не підтримку в комітеті законопроекту про ліквідацію корупційних схем оцінки нерухомості.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *