ЄБА змінила топменеджмент

Оновлене правління Європейської Бізнес Асоціації 16 грудня переобрало президента та віцепрезидентів організації на 2020 рік.

Томаша Фіалу, генерального директора інвестиційної компанії Dragon Capital, було переобрано президентом ЄБА на 2020 рік, йдеться в повідомленні на сайті організації.

Віцепрезидентами ЄБА було обрано генерального директора BASF в Україні Тіберіу Діма та керівника діяльності Міжнародної фінансової корпорації (IFC) в Україні Олену Волошину.

Правління ЄБА також прийняло рішення про вступ до складу асоціації ще 18 компаній. Таким чином, на сьогодні до Асоціації входить вже 1118 членських компаній – представників великого та середнього бізнесу.

Зазначимо, що президент ЄБА очолює правління, здобуваючи право представляти організацію, а також приймати важливі управлінські рішення за підтримки колег – 14 генеральних директорів, які утворюють борд асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році за підтримки Єврокомісії і об’єднує понад тисячу компаній. Асоціація спеціалізується на захисті інтересів іноземних та українських інвесторів, сприянні співпраці компаній-членів, допомозі в розвитку на українському ринку, забезпеченні компаній комплексною інформацією про події в країні. Також асоціація активно сприяє розвитку співробітництва між Україною та ЄС.

Нагадаємо, що голова правління Райффайзен Банку Аваль Олександр Писарук увійшов до складу правління Європейської Бізнес Асоціації.

15 листопада Вищий антикорупційний суд відмовив прокурорам в арешті експершого заступника голови Нацбанку та голови Райффайзен Банку Аваль Олександра Писарука у справі заволодіння 1,2 млрд грн стабкредиту, наданого ВіЄйБі Банку у 2014 році.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *