IT-студія "Оновлена інформатика" представляє нові можливості у своєму асортименті

IT-студія “Оновлена інформатика” представляє нові можливості у своєму асортименті

В Україні здійснили масштабне вдосконалення платформи «Оновлена інформатика – IT-студії».

Проєкт, який переосмислив інформатику як предмет шкільної програми, став ще зручнішим завдяки новим функціям для ефективної організації навчального процесу. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Освіта.ua».

Відтепер учителям не потрібно витрачати час на перевірку закритих питань завдяки функції автоматичної перевірки та оцінювання завдань.

Необхідно буде перевіряти та виставляти оцінку лише за завдання з відкритими відповідями або за участь у навчальних проєктах.

Також у кабінеті вчителя з’явилися методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу з використанням ІТ-студій, календар з дедлайнами виконання завдань та функція «додати завдання на конкретну дату».

Окрім того, педагоги мають доступ до статистики — електронного журналу оцінок усього класу зі зручними фільтрами для перегляду по учнях, модулях, уроках і завданнях окремо, та механізма архівування навчальних досягнень учнів класу.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

У кабінеті для батьків тепер є нові можливості для відстеження прогресу дитини – оцінки, виконані завдання тощо.

Школярі ж тепер можуть самостійно відстежувати статуси оцінювання та перевірки виконаних ними завдань, користуватися зручним календарем, щоб не пропустити навчальні дедлайни, а також попередньо ознайомитися з усіма навчальними матеріалами та програмами платформи у своєму кабінеті.

Ознайомитись детальніше з тим, як виглядає оновлений функціонал можна у відео.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *