Кабмін про “мирний план” Джонсона, спрямований на захист інтересів України

Кабмін про “мирний план” Джонсона, спрямований на захист інтересів України

Так звані “мирні пропозиції” колишнього прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона відображають його власні погляди. Про це заявила віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

За її словами, Джонсон “діє винятково за власною ініціативою, це його власні думки”. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

“Ми маємо цінувати його сміливість, бо він за власною ініціативою провів зустріч із Трампом. Він намагався пояснити ситуацію в Україні. Такий голос дуже цінний, тому що він має авторитет, визнання і комунікацію з колегами з Республіканської партії”, – сказала Стефанішина.

Віцепрем’єр додала, що своїми діями Джонсон намагається “створити поле для дискусії”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Він діє в найкращих інтересах України і може собі таке дозволити, тому що знає позицію нашого президента і позицію українців”, – сказала вона.

Минулого тижня Борис Джонсон зустрічався з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом, після чого опублікував у таблоїді Daily Mail колонку про своє бачення “мирної угоди” між Україною та росією.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *