Керівник юрфірми підозрюється у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон

Керівник юрфірми підозрюється у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон

22-річному директору юридичної компанії повідомлено про підозру у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон та перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України (ч. 3 ст. 332, ч. 1 ст. 114-1КК України). Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний на інтернет-сторінці очолюваної ним фірми під виглядом надання юридичних послуг шукав військовозобов’язаних чоловіків, які готові платити гроші за незаконний перетин державного кордону України. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

«Він пропонував допомогу із отримання документів про відстрочку від призову на військову службу, а також сприяння в отриманні потрібних висновків військово-лікарських комісій для зняття з військового обліку. Вартість виготовлення документів для зняття з військового обліку або виїзду за кордон підозрюваний оцінював від 10 до 15 тис доларів США», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці задокументували низку фактів отримання ним грошей. Наразі керівнику юрфірми повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення кримінального правопорушення.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованим у місті Києві, за оперативного супроводу ГУ «Д» ДЗНД СБУ та Управління СБУ у Житомирській області.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *