Ключ до перемоги: Politico про необхідні кроки України для у війні

Ключ до перемоги: Politico про необхідні кроки України для у війні

Триває війна в Україні проти росіян, і наступ у Курській області рф підняв бойовий дух українців, однак для перелому перебігу протистояння на користь Києва необхідно кілька кроків з боку країн Заходу.

Для перелому перебігу війни на користь України, зокрема, необхідно, щоб західні держави активніше постачали нашій країні сучасне озброєння, йдеться у статті Рolitico. “…курський наступ, зі зрозумілих причин, підняв бойовий дух українців – так само, як рейди командос за наказом Вінстона Черчилля (був прем’єром Британії з 1940 до 1945 року і з 1951 до 1955-го, – Ред.) у перші дні Другої світової війни підняли бойовий дух британців, – і цілком може спонукати деяких стомлених союзників триматися за мету”, – наголошується в матеріалі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

Водночас журналісти вважають, що “без активніших і перспективніших постачань сучасної зброї та зняття обмежень на використання ракет далекого радіусу дії, які постачає Захід, важко уявити, як можна переломити хід війни на користь України”.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

У центрі уваги новини росії – сьогодні це варте уваги

Українські війська почали наступати в Курській області на початку серпня, і станом на 15 число вже звільнили 82 населених пункти. На російській території створили військову комендатуру, її очолив генерал-майор Едуард Москальов.

На думку радника глави Офісу президента Володимира Зеленського Михайла Подоляка, операція українців на російській території не змінює намірів Кремля знищити державність нашої країни, і тому союзникам Києва настав час докласти своїх зусиль.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *