КМДА повідомила щодо видачі спеціальних перепусток у громадський транспорт на випадок запровадження локдауну

У зв’язку з надходженням до Київської міської державної адміністрації великої кількості запитань від авторизованих користувачів системи замовлення спеціальних перепусток у громадський транспорт про початок їх видачі та дату запровадження в столиці локдауну інформуємо.

Посиленні карантинні обмеження можуть бути запроваджені в разі встановлення в місті Києві Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «червоного» рівня епідемічної небезпеки на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Уважно ознайомтеся зі змінами до Постанови Кабінету Міністрів: bit.ly/3hCAMqe.

Додаткові протиепідемічні заходи, зокрема щодо зміни режиму здійснення пасажирських перевезень, встановлюються протокольними рішеннями Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
Із метою оперативного внесення до системи даних працівників для отримання ними спеціальних перепусток на випадок запровадження локдауну пропонуємо скористатися електронною формою, що додається.

Електронна форма також доступна за посиланням: bit.ly/3o1BRvt

Заповнену форму можна буде завантажити на Портал QPASS після отримання повідомлення про надання квоти на спеціальні перепустки, яка буде визначена рішенням Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА після оголошення строків запровадження локдауну (додатково ознайомтеся з інструкцією Крок 2, що розміщена на Порталі QPASS).

Нагадаємо, що оперативну інформацію про карантинні обмеження в столиці можна отримувати на Офіційному порталі Києва (kyivcity.gov.ua/), з Телеграм-каналу КМДА (t.me/KyivCityOfficial) та з інших соціальних мереж міської адміністрації.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *